Đề thi học kỳ I - Môn Tiếng Anh 6 - Mã đề 1A đến Mã đề 1D

doc 13 trang hoaithuong97 04/12/2021 100
Bạn đang xem tài liệu "Đề thi học kỳ I - Môn Tiếng Anh 6 - Mã đề 1A đến Mã đề 1D", để tải tài liệu gốc về máy bạn click vào nút DOWNLOAD ở trên

Tài liệu đính kèm:

  • docde_thi_hoc_ky_i_mon_tieng_anh_6_ma_de_1a_den_ma_de_1d.doc

Nội dung text: Đề thi học kỳ I - Môn Tiếng Anh 6 - Mã đề 1A đến Mã đề 1D

  1. PHÒNG GD&ĐT ĐỀ THI HỌC KỲ I MÔN TIẾNG ANH 6 TRƯỜNG THCS NĂM HỌC 2018- 2019 Full name: Class : 6 - Time: 45 minutes MÃ ĐỀ 1A Mark Teacher’s remark I. LISTENING (16 pts) You are listened twice Listen to the conversations between Mi and Nick then choose the correct answer Question 1:Does Nick’s room look small or big? A.Yes, it does B. It is small C. No, it doesn’t D. It is big Question 2: What is there behind Nick? A. a bed B.a dog C. a TV D. a sofa Question 3:What is Nick’s dog doing now? A. He’s eating B. He’s watching TV C. He’s sitting on the sofa D. He’s drinking Question 4:Where does Mi live? A. In a town house B. In a country house C. In an apartment D. In a city Question 5: How many people are there in Mi’s family? A. two B. three C. four D. five Question 6: Who lives near Mi’s apartment? A. her sister B. her aunt C. her friend D. her teacher Question 7: Are there two bedrooms in Mi’s new apartment? A.Yes, there are B. No, there aren’t C. Yes, there is D. No, there isn’t Question 8:What is there next to the kitchen? A. a bedroom B. a living room C. a bathroom D. a hall II. MULTIPLE CHOICE (48 pts) Choose the words having the underlined parts pronounced differently from that of the others Question 9: A. milk B. island C. visit D. historic Question:10.A. family B. hang C. pagoda D. natural Choose the words having the main stress pattern not the same as that of the others Question 11: A. lucky B. history C. money D. behind Question12: A. compass B. cathedral C. memorial D. exciting Circle A, B, C or D to choose the correct answer Question 13: Tra Co Beach is . beach in Viet Nam. A. the longest B. long C. longer D. longest Question 14: You travel alone to the mountain. It’s very dangerous. A. must B. mustn’t C. should D. do Question 15: My mother . doing her housework now. A. are B. does C. is D. do Question 16: Ba often . home at 4.30 pm every day. A. go B. going C. to go D. goes Question 17: She is always at school. She spends most of the time studying A. hard-working B. careful C. lazy D. funny Question 18: river is longer, the Red River or the Mekong River? A. When B. Which C. where D. How long Choose the most suitable response to complete each of the following exchanges Question 19: Hoa “ ” Mai : She is tall, with long black hair and white skin A. What is your sister like? B. What does your sister look like? C. How is your sister? D. What does your sister like? Question 20: Nam: Would you like to come to my house for dinner? Ba A. Yes, I’d love to B.Yes, I would C. No, I wouldn’t D. No, please Choose the word OPPOSITE in meaning to the underlined word in this sentence Question 21: I don’t like to watch this film because it is very boring A.modern B.historic C. exciting D.convenient
  2. Question 22: I love it here- everything I want is only five minutes away. It is so convenient A.inconvenient B.fantastic C. quiet D.comfortable Choose the underlined part that needs correction in each sentence Question 23: Ho Chi Minh City is crowdeder than Da Nang City. A B C D Question 24: There are a cupboard, a dishwasher and a table in the kitchen. A B C D Read the following passage and choose the correct word that best fits each of the numbered blanks. Hi. I am Linh. I (25) in Hanoi with my family but I am having a good time at Nha Trang Beach now. The beach is beautiful and clean .The (26) is cool and dry. The sun is shining brightly. I love the food here, especially the seafood is cheap but delicious. (27) Nha Trang, (28) . are friendly and helpful. I like Nha Trang very much. Question 25:. A. like B. live C. liking D. stay Question26: A. weather B. season C. sun D. moon Question 27. A. For B. On C. In D. At Question 28. A. food B. drink C. beaches D. people Read the passage then choose the correct answers by circling A,B,C or D Ba Be Lake is the largest lake in Viet Nam. It is a mountainous area, nearly 250 km from Hanoi. When you get to the entrance of Ba Be National Park, you have another 16 kilometer drive through the park to arrive at the small village “Pac Ngoi” of Tay Minority. You can stay overnight in a local stilt house. The next day you can get on your boat and have a trip on Ba Be Lake. You can enjoy the wonderful landscape. During the boat trip you can visit some caves and the Dau Dang Waterfall. You can also watch the local communities with their daily life. Question 29: Is Ba Be Lake the largest lake in Viet Nam? A. Yes, it is B. Yes, they are C. No, it isn’t D. No, they aren’t Question 30: Where is Ba Be Lake? A.in Ha Noi B. It is nearly 250 km from Hanoi. C. It is in Pac Ngoi D. Dau Dang Waterfall Question 31: Can we stay overnight in a local stilt house? A.Yes, we can’t B.No, we can’t C. Yes, you can D. No, you aren’t Question 32: What can we visit during the boat trip on Ba Be Lake? A. some caves B. the Dau Dang Waterfall C. the local communities D. some caves and the Dau Dang Waterfall III/WRITING (16pts) Complete the second sentence so that it means the same as the first, beginning with the given words Question 33: In summer, Da Nang is hot but Vinh is hotter. -> In summer, Vinh is . Question 34: It is wrong of us to throw rubbish. -> We mustn’t . Question 35: Does your school have a library? -> Is there . .? Question 36: Nga’s house is near the temple. -> Nga’s house isn’t Complete the second sentence so that it means the same as the first, beginning with the given words in brackets Question 37: Lang Son is often colder than Ha Noi in winter. (WARMER) Question 38: The dog is to the left of the sofa and to the right of the wardrobe. (BETWEEN) Question 39: There are lots of beautiful lakes in Viet Nam.( HAS) Question 40:Da Nang is smaller than Ha Noi, and Ha Noi is smaller than Ho Chi Minh City (BIGGEST). Good luck!
  3. ANSWER KEY 1A I. LISTENING 16pts (Each correct sentence/choice gets 2 pts) 1 D 2 C 3 C 4 A 5 C 6 B 7 B 8 B II. MULTIPLE CHOICE 48pts(Each correct sentence/choice gets 2 pts) III. 9 B 10 C 11 D 12 A 13 A 14 B 15 C 16 D 17 A 18 B 19 B 20 A 21 C 22 A 23 B 24 A 25 B 26 A 27 C 28 D 29 A 30 B 31 C 32 D IV. WRITING 16pts (Each correct sentence gets 2 pts) 33. In summer , Vinh is hotter than Da Nang 34. We mustn’t throw rubbish 35. Is there a library in your school? 36. Nga’s house isn’t far from the temple 37. Ha Noi is warmer than Lang Son in winter 38. The dog is between the sofa and the wardrobe 39. Viet Nam has lots of beautiful lakes 40. Ho Chi Minh City is the largest of the three cities
  4. LISTENING Unit 2 – Lesson 1 - Getting started ( track 12- page 16) Mi; Wow, That room looks so big, Nick. I can see there’s a TV behind you Nick: Yes, I’m in the living room. Can you see my dog Luke? He’s sitting on the sofa Mi: Yes, I can. he looks happy. Nick: Ha ha, he is. Your room looks nice too. Where do you live, Mi? Mi: I live in a town house. It’s near the city centre and it’s very noisy. How about you? Where do you live? Nick: I live in a country house. Who do you live with? Mi: I live with my father, mother and younger brother. We are moving to an apartment next month. Nick: Are you? Mi: Yes, we are. My aunt lives near there and I can play with my cousin, Vy. Nick: Are there many rooms in your new apartment? Mi: Yes, there are. There’s a living room, three bedrooms, a kitchen and two bathrooms. The kitchen is next to the living room. Nick: Oh, that’s my mum. I’d better go. It’s dinner time. Bye, see you soon Người ra đề Nhóm trưởng duyệt Tổ trưởng KT.HIỆU TRƯỞNG PHÓ HIỆU TRƯỞNG Nguyễn Thị Quế Lan Đặng Thị Thu Loan Nguyễn Thu Phương Nguyễn Thị Song Đăng
  5. PHÒNG GD&ĐT QUẬN LONG BIÊN ĐỀ THI HỌC KỲ I MÔN TIẾNG ANH 6 TRƯỜNG THCS NGÔ GIA TỰ NĂM HỌC 2018- 2019 Full name: Class : 6 - Time: 45 minutes MÃ ĐỀ 1B Mark Teacher’s remark I. LISTENING (16 pts) You are listened twice Listen to the conversations between Mi and Nick then choose the correct answer Question 1: What is there behind Nick? A. a bed B. a dog C. a TV D. a sofa Question 2:Does Nick’s room look small or big? A. Yes, it does B. It is small C. No, it doesn’t D. It is big Question 3:Where does Mi live? A. In a town house B. In a country house C. In an apartment D. In a city Question 4: What is Nick’s dog doing now? A. He’s eating B. He’s watching TV C. He is sitting on the sofa D. He is drinking Question 5: What is there next to the kitchen? A. a bedroom B. a living room C. a bathroom D. a hall Question 6: Are there two bedrooms in Mi’s new apartment? A. Yes there are B. No, there aren’t C. Yes, there is D. No, there isn’t Question 7: How many people are there in Mi’s family? A. two B. three C. four D. five Question 8: Who lives near Mi’s apartment? A. her sister B. her aunt C. her friend D. her teacher II. MULTIPLE CHOICE (48 pts) Read the passage then choose the correct answers by circling A,B,C or D Ba Be Lake is the largest lake in Viet Nam. It is a mountainous area, nearly 250 km from Hanoi. When you get to the entrance of Ba Be National Park, you have another 16 kilometer drive through the park to arrive at the small village “Pac Ngoi” of Tay Minority. You can stay overnight in a local stilt house. The next day you can get on your boat and have a trip on Ba Be Lake. You can enjoy the wonderful landscape. During the boat trip you can visit some caves and the Dau Dang Waterfall. You can also watch the local communities with their daily life. Question 9: Is Ba Be Lake the largest lake in Viet Nam? A. Yes, it is B. Yes, they are C. No, it isn’t D. No, they aren’t Question 10: Where is Ba Be Lake? A. in Ha Noi B. It is nearly 250 km from Hanoi. C. It is in Pac Ngoi D. Dau Dang Waterfall Question 11: Can we stay overnight in a local stilt house? A. Yes, we can’t B. No, we can’t C. Yes, you can D. No, you aren’t Question 12: What can we visit during the boat trip on Ba Be Lake? A. some caves B. the Dau Dang Waterfall C. the local communities D. some caves and the Dau Dang Waterfall Choose the underlined part that needs correction in each sentence Question 13: Ho Chi Minh City is crowdeder than Da Nang City. A B C D Question 14: There are a cupboard, a dishwasher and a table in the kitchen. A B C D Choose the most suitable response to complete each of the following exchanges Question 15: Hoa “ ” Mai : She is tall, with long black hair and white skin A. What is your sister like? B. What does your sister look like? C. How is your sister? D. What does your sister like? Question 16:Nam: Would you like to come to my house for dinner? Ba A. Yes, I’d love to B. Yes, I would C. No, I wouldn’t D. No, please
  6. Circle the words having the underlined parts pronounced differently from that of the others Question 17: A. milk B. island C. visit D. historic Question18: A. family B. hang C. pagoda D. natural Circle the words having the main stress pattern not the same as that of the others Question 19: A. lucky B. history C. money D. behind Question20: A. compass B. cathedral C. memorial D. exciting Circle A, B, C or D to choose the correct answer Question 21: Tra Co Beach is . beach in Viet Nam. A. the longest B. long C. longer D. longest Question 22: You travel alone to the mountain. It’s very dangerous. A. must B. mustn’t C. should D. do Question 23: My mother . doing her housework now. A. are B. does C. is D. do Question 24: Ba often . home at 4.30 pm every day. A. go B. going C. to go D. goes Question 25: She is always at school. She spends most of the time studying A. hard-working B. careful C. lazy D. funny Question 26: river is longer, the Red River or the Mekong River? A. When B. Which C. Where D. How long Choose the word OPPOSITE in meaning to the underlined word in this sentence Question 27:I don’t like to watch this film because it is very boring A. modern B. historic C. exciting D. convenient Question 28:I love it here- everything I want is only five minutes away. It is so convenient A. inconvenient B. fantastic C. quiet D. comfortable Read the following passage and choose the correct word that best fits each of the numbered blanks. Hi. I am Linh. I (29) in Hanoi with my family but I am having a good time at Nha Trang Beach now. The beach is beautiful and clean .The (30) is cool and dry. The sun is shining brightly. I love the food here, especially the seafood is cheap but delicious. (31) Nha Trang, (32) . are friendly and helpful. I like Nha Trang very much. Question 29: A. like B. live C. liking D. stay Question 30: A weather B. season C. sun D. moon Question 31: A. For B. On C. In D. At Question 32: A. food B. drink C. beaches D. people WRITING (16pts)Complete the second sentence so that it means the same as the first, using the given words in brackets Question 33:Da Nang is smaller than Ha Noi, and Ha Noi is smaller than Ho Chi Minh City (BIGGEST). Question 34: Lang Son is often colder than Ha Noi in winter. (WARMER) Question 35: There are lots of beautiful lakes in Viet Nam.( HAS) Question 36: The dog is to the left of the sofa and to the right of the wardrobe. (BETWEEN) Complete the second sentence so that it means the same as the first, beginning with the given words Question 37: It is wrong of us to throw rubbish. -> We mustn’t . Question 38: Nga’s house is near the temple. -> Nga’s house isn’t Question 39: In summer, Da Nang is hot but Vinh is hotter. -> In summer, Vinh is . Question 40: Does your school have a library? ->Is there . .? Good luck!
  7. ANSWER KEY 1B I/LISTENING16pts (Each correct sentence/choice gets 2 pts) 1 C 2 D 3 A 4 C 5 B 6 B 7 C 8 B II//MULTIPLE CHOICE 48pts(Each correct sentence/choice gets 2 pts) 9 A 10 B 11 C 12 D 13 B 14 A 15 B 16 A 17 B 18 C 19 D 20 A 21 A 22 B 23 C 24 D 25 A 26 B 27 C 28 A 29 B 30 A 31 C 32 D III/WRITING 16pts (Each correct sentence gets 2 pts) 33. Ho Chi Minh City is the largest of the three cities 34. Ha Noi is warmer than Lang Son in winter 35. Viet Nam has lots of beautiful lakes 36. The dog is between the sofa and the wardrobe 37. We mustn’t throw rubbish 38. Nga’s house isn’t far from the temple 39. In summer , Vinh is hotter than Da Nang 40. Is there a library in your school?
  8. PHÒNG GD&ĐT QUẬN LONG BIÊN ĐỀ THI HỌC KỲ I MÔN TIẾNG ANH 6 TRƯỜNG THCS NGÔ GIA TỰ NĂM HỌC 2018- 2019 Full name: Class : 6 - Time: 45 minutes MÃ ĐỀ 1C Mark Teacher’s remark I. LISTENING (16 pts) You are listened twice Listen to the conversations between Mi and Nick then choose the correct answer Question 1:Where does Mi live? A. In a town house B. In a country house C. In an apartment D. a city Question 2: What is there behind Nick? A. a bed B. a dog C. a TV D. a sofa Question 3 :What is Nick’s dog doing now? A. He’s eating B. He’s watching TV C. He is sitting on the sofa D. He is drinking Question 4:Are there two bedrooms in Mi’s new apartment? A. Yes there are B. No, there aren’t C. Yes, there is D. No, there isn’t Question 5:Does Nick’s room look small or big? A. Yes, it does B. It is small C. No, it doesn’t D. It is big Question 6:How many people are there in Mi’s family?(A. two B. three C. four D. five) Question 7 :Who lives near Mi’s new apartment? A. her sister B. her aunt C. her friend D. her teacher Question 8 :What is there next to the kitchen? A. a bedroom B. a living room C. a bathroom D. a hall II. MULTIPLE CHOICE (48 pts) Read the following passage and choose the correct word that best fits each of the numbered blanks. Hi. I am Linh. I (9) in Hanoi with my family but I am having a good time at Nha Trang Beach now. The beach is beautiful and clean .The (10) is cool and dry. The sun is shining brightly. I love the food here, especially the seafood is cheap but delicious. (11) Nha Trang, (12) . are friendly and helpful. I like Nha Trang very much. Question 9: A. like B. live C. liking D. stay Question10:A.weather B. season C. sun D. moon Question11: A. For B. On C. In D. At Question 12: A. food B. drink C. beaches D. people Circle A, B, C or D to choose the correct answer Question 13: Tra Co Beach is . beach in Viet Nam. A. the longest B. long C. longer D. longest Question 14: You travel alone to the mountain. It’s very dangerous. A. must B. mustn’t C. should D. do Question 15: My mother . doing her housework now. A. are B. does C. is D. do Question 16: Ba often . home at 4.30 pm every day. A. go B. going C. to go D. goes Question 17: She is always at school. She spends most of the time studying A. hard-working B. careful C. lazy D. funny Question 18: river is longer, the Red River or the Mekong River? A- When B- Which C- where D- How long Read the passage and choose the correct answer by circling A,B,C or D Ba Be Lake is the largest lake in Viet Nam. It is a mountainous area, nearly 250 km from Hanoi. When you get to the entrance of Ba Be National Park, you have another 16 kilometer drive through the park to arrive at the small village “Pac Ngoi” of Tay Minority. You can stay overnight in a local stilt house. The next day you can get on your boat and have a trip on Ba Be Lake. You can enjoy the wonderful landscape. During the boat trip you can visit some caves and the Dau Dang Waterfall. You can also watch the local communities with their daily life.
  9. Question 19: Is Ba Be Lake the largest lake in Viet Nam? A. Yes, it is B. Yes, they are C. No, it isn’t D. No, they aren’t Question 20: Where is Ba Be Lake? A. in Ha Noi B. It is nearly 250 km from Hanoi. C. It is in Pac Ngoi D. Dau Dang Waterfall Question 21: Can we stay overnight in a local stilt house? A. Yes, we can’t B. No, we can’t C. Yes, you can D. No, you aren’t Question 22: What can we visit during the boat trip on Ba Be Lake? A. some caves B. the Dau Dang Waterfall C. the local communities D. some caves and the Dau Dang Waterfall Choose the word OPPOSITE in meaning to the underlined word in this sentence Question 23: I don’t like to watch this film because it is very boring A. modern B. historic C. exciting D. convenient Question 24: I love it here- everything I want is only five minutes away. It is so convenient A. unconvenient B. fantastic C. quiet D.comfortable Choose the underlined part that needs correction in each sentence Question 25: Ho Chi Minh City is crowdeder than Da Nang City. A B C D Question 26: There are a cupboard, a dishwasher and a table in the kitchen. A B C D Choose the most suitable response to complete each of the following exchanges Question 27: Hoa “ ” Mai : She is tall, with long black hair and white skin A. What is your sister like? B. What does your sister look like? C. How is your sister? D. What does your sister like? Question 28: Nam: Would you like to come to my house for dinner? Ba A. Yes, I’d love to B.Yes, I would C. No, I wouldn’t D. No, please Choose the words having the underlined parts pronounced differently from that of the others Question 29: A. milk B. island C. visit D. historic Question30:A. family B. hang C. pagoda D. natural Choose the words having the main stress pattern not the same as that of the others Question 31: A. lucky B. history C. money D. behind Question 32: A. compass B. cathedral C. memorial D. exciting III. WRITING (16pts) Complete the second sentence so that it means the same as the first, using the given words in brackets Question 33:.Da Nang is smaller than Ha Noi, and Ha Noi is smaller than Ho Chi Minh City (BIGGEST). Question 34: Lang Son is often colder than Ha Noi in winter. (WARMER) Question 35: There are lots of beautiful lakes in Viet Nam.( HAS) Question 36: The dog is to the left of the sofa and to the right of the wardrobe. (BETWEEN) Complete the second sentence so that it means the same as the first, beginning with the given words Question 37: It is wrong of us to throw rubbish. -> We mustn’t . Question 38: Nga’s house is near the temple. -> Nga’s house isn’t Question 39: In summer, Da Nang is hot but Vinh is hotter. -> In summer, Vinh is . Question 40: Does your school have a library? -> Is there . .? Good luck!
  10. ANSWER KEY 1C I/LISTENING 16pts (Each correct sentence/choice gets 2 pts) 1 A 2 C 3 C 4 D 5 D 6 C 7 B 8 B II/MULTIPLE CHOICE 48pts(Each correct sentence/choice gets 2 pts) 9 B 10 A 11 C 12 D 13 A 14 B 15 C 16 D 17 A 18 B 19 A 20 B 21 C 22 D 23 C 24 A 25 B 26 A 27 B 28 A 29 B 30 C 31 D 32 A III/WRITING 16pts (Each correct sentence gets 2 pts) 33. Ho Chi Minh City is the largest of the three cities 34. Ha Noi is warmer than Lang Son in winter 35. Viet Nam has lots of beautiful lakes 36. The dog is between the sofa and the wardrobe 37. We mustn’t throw rubbish 38. Nga’s house isn’t far from the temple 39. In summer , Vinh is hotter than Da Nang 40. Is there a library in your school?
  11. PHÒNG GD&ĐT QUẬN LONG BIÊN ĐỀ THI HỌC KỲ I MÔN TIẾNG ANH 6 TRƯỜNG THCS NGÔ GIA TỰ NĂM HỌC 2018- 2019 Full name: Class : 6 - Time: 45 minutes MÃ ĐỀ 1D Mark Teacher’s remark I. LISTENING (16 pts) You are listened twice Listen to the conversations between Mi and Nick then choose the correct answer Question 1: Does Nick’s room look small or big? A.Yes, it does B. It is small C. No, it doesn’t D. It is big Question 2: What is there behind Nick? A. a bed B.a dog C. a TV D. a sofa Question 3 : What is Nick’s dog doing now? A. He’s eating B. He’s watching TV C. He is sitting on the sofa D. He is drinking Question 4: Where does Mi live? A. In a town house B. In a country house C. In an apartment D. In a city Question 5 : How many people are there in Mi’s family? A. two B. three C. four D. five Question 6 : Who lives near Mi’s apartment? A. her sister B. her aunt C. her friend D. her teacher Question 7 :Are there two bedrooms in Mi’s new apartment? A.Yes there are B. No, there aren’t C. Yes, there is D. No, there isn’t Question 8 :What is there next to the kitchen? A. a bedroom B. a living room C. a bathroom D. a hall II. MULTIPLE CHOICE (48 pts) Circle A, B, C or D to choose the correct answer Question 9: Tra Co Beach is . beach in Viet Nam. A. the longest B. long C. longer D. longest Question 10: You travel alone to the mountain. It’s very dangerous. A. must B. mustn’t C. should D. do Question 11: My mother . doing her housework now. A. are B. does C. is D. do Question 12: Ba often . home at 4.30 pm every day. A. go B. going C. to go D. goes Question 13: She is always at school. She spends most of the time studying A. hard-working B. careful C. lazy D. funny Question 14: river is longer, the Red River or the Mekong River? A- When B- Which C- where D- How long Choose the underlined part that needs correction in each sentence Question 15: Ho Chi Minh City is crowdeder than Da Nang City. A B C D Question 16: There are a cupboard, a dishwasher and a table in the kitchen. A B C D Read the passage and choose the correct answer Ba Be Lake is the largest lake in Viet Nam. It is a mountainous area, nearly 250 km from Hanoi. When you get to the entrance of Ba Be National Park, you have another 16 kilometer drive through the park to arrive at the small village “Pac Ngoi” of Tay Minority. You can stay overnight in a local stilt house. The next day you can get on your boat and have a trip on Ba Be Lake. You can enjoy the wonderful landscape. During the boat trip you can visit some caves and the Dau Dang Waterfall. You can also watch the local communities with their daily life. Question 17: Is Ba Be Lake the largest lake in Viet Nam? A. Yes, it is B. Yes, they are C. No, it isn’t D. No, they aren’t Question 18: Where is Ba Be Lake? A. in Ha Noi B. It is nearly 250 km from Hanoi. C. It is in Pac Ngoi D. Dau Dang Waterfall
  12. Question 19: Can we stay overnight in a local stilt house? A. Yes, we can’t B. No, we can’t C. Yes, you can D. No, you aren’t Question 20: What can we visit during the boat trip on Ba Be Lake? A. some caves B. the Dau Dang Waterfall C.the local communities D. some caves and the Dau Dang Waterfall Read the following passage and choose the correct letter A, B, C or D that best fits each of the numbered blanks. Hi. I am Linh. I (21) in Hanoi with my family but I am having a good time at Nha Trang Beach now. The beach is beautiful and clean .The (22) is cool and dry. The sun is shining brightly. I love the food here, especially the seafood is cheap but delicious. (23) Nha Trang, (24) . are friendly and helpful. I like Nha Trang very much. Question 21: A. like B. live C. liking D. stay Question22: A. weather B. season C. sun D. moon Question 23: A. For B. On C. In D. At Question 24: A. food B. drink C. beaches D. people Circle the words having the main stress pattern not the same as that of the others Question 25: A. lucky B. history C. money D. behind Question26. A compass B. cathedral C. memorial D. exciting Choose the word OPPOSITE in meaning to the underlined word in this sentence Question 27:I don’t like to watch this film because it is very boring A. modern B. historic C. exciting D. convenient Question 28:I love it here- everything I want is only five minutes away. It is so convenient A. inconvenient B. fantastic C. quiet D. comfortable Choose the most suitable response to complete each of the following exchanges Question 29: Hoa “ ” Mai : She is tall, with long black hair and white skin A. What is your sister like? B. What does your sister look like? C. How is your sister? D. What does your sister like? Question 30: Nam: Would you like to come to my house for dinner? Ba A. Yes, I’d love to B. Yes, I would C. No, I wouldn’t D. No, please Circle the words having the underlined parts pronounced differently from that of the others Question 31: A. milk B. island C. visit D. historic Question 32: A. family B. hang C. pagoda D. natural III/ WRITING (16pts) Complete the second sentence so that it means the same as the first, beginning with the given words Question 33: Nga’s house is near the temple. -> Nga’s house isn’t Question 34: It is wrong of us to throw rubbish. -> We mustn’t . Question 35: In summer, Da Nang is hot but Vinh is hotter. -> In summer, Vinh is . Question 36: Does your school have a library? -> Is there . .? Complete the second sentence so that it means the same as the first, using the given words in brackets Question 37: There are lots of beautiful lakes in Viet Nam.( HAS) Question 38: Da Nang is smaller than Ha Noi, and Ha Noi is smaller than Ho Chi Minh City (BIGGEST). Question 39: Lang Son is often colder than Ha Noi in winter. (WARMER) Question 40: The dog is to the left of the sofa and to the right of the wardrobe. (BETWEEN) Good luck!
  13. ANSWER KEY 1D I/LISTENING 16pts (Each correct sentence/choice gets 2 pts) 1 D 2 C 3 C 4 A 5 C 6 B 7 B 8 B II/MULTIPLE CHOICE 48pts (Each correct sentence/choice gets 2 pts) 9 A 10 B 11 C 12 D 13 A 14 B 15 B 16 A 17 A 18 B 19 C 20 D 21 B 22 A 23 C 24 D 25 D 26 A 27 C 28 A 29 B 30 A 31 B 32 C III/WRITING 16pts (Each correct sentence gets 2 pts) 33. Nga’s house isn’t far from the temple 34. We mustn’t throw rubbish 35. In summer , Vinh is hotter than Da Nang 36. Is there a library in your school? 37. Viet Nam has lots of beautiful lakes 38. Ho Chi Minh City is the largest of the three cities 39. Ha Noi is warmer than Lang Son in winter 40. The dog is between the sofa and the wardrobe