Đề kiểm tra 1 tiết lần 2 – Anh 6

doc 3 trang hoaithuong97 04/12/2021 80
Bạn đang xem tài liệu "Đề kiểm tra 1 tiết lần 2 – Anh 6", để tải tài liệu gốc về máy bạn click vào nút DOWNLOAD ở trên

Tài liệu đính kèm:

  • docde_kiem_tra_1_tiet_lan_2_anh_6.doc

Nội dung text: Đề kiểm tra 1 tiết lần 2 – Anh 6

  1. ĐỀ KIỂM TRA 1 TIẾT LẦN 2 –ANH 6 I. Choose the word (A, B, C or D) that best fits the space in each sentence (3,5pts) 1. They ___ to their teachers in class. A. help B. play C. watch D. listen 2. ___ is Lan’s house? – In the city. A. What B. Where C. When D. Which 3. We sometimes go to the ___ for dinner. A. police station B. restaurant C. temple D. museum 4. Are there any ___ in the school yard? A. bench B. benches C. a bench D. no benches 5. His apartment is ___ the left of the school, ___ the 2nd floor. A. to / at B. to / in C. at / on D. to / on 6. Do you help your friends at school ? –Yes, ___. A. they do B. we don’t C. I do D. we are 7. How are you today, children? - ___. A. I’m eleven. B. We’re fine, thanks. C. I’m fine, thanks. D. They are fine, thank you. 8. I live in the country. It’s very___ here. A. young B. old C. quiet D. noisy 9. We have math ___ Monday. A. every B. in C. at D. about 10. What is your first ___ on Monday? - It’s math. A. school B. class C. classroom D. teacher 11. They go ___ in the afternoon. A. school B. class C. classroom D. home 12. ___ does your mother do in the evening? A. Where B. What C. How D. How many 13. In the classroom ___ a teacher and five students. A. there is B. there are C. have D. has 14. The museum is ___ the temple and the movie theater. A. between B. opposite C. next D. front Answers : 1.___2. ___3. ___4. ___5. ___6.___7. ___ 8. ___9.___10.___11.___12.___13.___14.___ II. Give the correct forms of the verb (1 pt) 15. Some people ___ waiting for a bus now. (be) 16. ___ Jack ___ in the city or in the country? (live) 17. In the evening, Lan does her homework then ___ TV. (watch) 18. Their sister ___ in grade 9. ( be ) Answers: 15. ___16. ___ 17. ___ 18. ___ III. Match A with B: (1pt) A B 19. Where does she go on Sunday? a. It has four floors. 20. Which class is she in? b. She goes to hospital in the morning. 21. How many floors does your school have? c. She goes to the movie theater. 22. My mother is a doctor. d. She’s in class 6C. Answers: 19. ___ 20. ___ 21. ___ 22. ___ IV / Read the passage, then write True ,or False for each of sentence below. (1pt) My uncle, Mr. Lam lives in the country, but he works in a factory in the city. Every day, he gets up at a quarter to five. After his breakfast at home, he walks to the bus stop and catches the bus to his factory. He
  2. starts his work at 7am, and finishes it at 5 p.m. After his work, he plays volleyball with his friends in the stadium. He comes home at 6:30. 23. Mr. Lam’s house is in the country . 24. Mr. Lam gets up at four forty-five. 25. He goes to work by car. 26. He and his friends play volleyball in a stadium in the morning. Answers: 23. ___ 24. ___ 25. ___ 26. ___ V/ Choose the word (A, B, C or D) that best fits the space in the passage (1.5pts) Lan is in class 6A. Her house is (27)___ the school, so she walks to school every day. Her parents are doctors . They work busily in the (28) ___. They live in a beautiful house (29) ___ Tran Phu Street. In their (30) ___, there is a bookstore and she often (31) ___ at the books here . There (32) ___ also a sports club opposite the bookstore, and a lot of people come there to play sports or to do exercises. 27. A. small B. far C. next D. near 28. A. bakery B. factory C. store D. hospital 29. A. at B. on C. of D. from 30. A. neighborhood B. country C. big city D. park 31. A. looks B. read C. watch D. see 32. A. has B. is C. is not D. have Answers : 27. ___28. ___29. ___30. ___31. ___32.___ VI/ Make questions for underlined words (1pt). 33. We have math on Monday. ___? 34. There is a small garden in my school. ___? 35. The book is old. ___? 36. She listens to music every evening. ___? VII/ Rearrange: (1pt) 37. restaurant/ drugstore is/ opposite/ the/ the/./ ___ _ 38. live/ in the city/ in the country/ you/ or/ do/ ?/ ___ 39. school bag/ and/ Lan’s/ the/ is/ desk/ it’s/ big/ on/./ ___ 40. homework/ every/ he/ does/ his/ do/ day/?/ ___ _ The end.
  3. KEY 6 1.D 2.B 3.B 4.B 5.D 6.C 7.B 8.C 9.A 10.B 11. D 12.B 13.A 14.A 15. ARE 16. DOES LIVE 17. WATCHES 18. IS 19. C 20.D 21.A 22.B 23. TRUE 24.TRUE 25. FALSE 26. FALSE 27.D 28.D 29.B 30.A 31. A 32.B 33. WHEN DO YOU HAVE MATH? 34. WHAT IS THERE IN YOUR SCHOOL? 35. HOW IS THE BOOK? 36. WHAT DOES SHE DO EVERY MORNING? 37. THE DRUGSTORE IS OPPOSITE THE RESTAURANT. 38. DO YOU LIVE IN THE CITY OR IN THE COUNTRY? 39. LAN’S SCHOOL BAG IS BIG AND IT’S ON THE DESK. 40.DOES HE DO HIS HOMEWORK EVERY DAY?